Papieren draagtassen

Bij heel wat winkels kun je tassen krijgen bij aankoop van je spullen. Eerst kreeg je er vaak gratis een plastic tas bij. Inmiddels mag dat niet meer, voor plastic tassen moet betaald worden. Steeds meer winkels willen toch graag de service van een gratis tas bij aankoop blijven bieden. Maar ook zij vinden vaak dat plastic tassen niet meer in deze tijd passen. Plastic is hardnekkig materiaal, het duurt zeer lange tijd voordat het volledig afgebroken is. Vandaar dat er geprobeerd wordt om minder plastic te verwerken in diverse producten. Daarom is er ook besloten om geen gratis plastic tas mee te geven bij een aankoop. Veel winkels en bedrijven willen toch graag een tas meegeven met een eigen merk/logo daarop gedrukt. Een papieren draagtas is dan een goede oplossing. In dit artikel volgen wat meer voordelen van papieren draagtassen. Die zijn te bestellen bij Boxes in Stock BV.

Voordelen   

Een belangrijk voordeel is al genoemd. Dit is natuurlijk dat het minder belastend is voor het milieu. Ook kun je de papieren tassen hergebruiken. Door de tassen meerdere keren te gebruiken haal je er nog meer voordeel uit. Ook straalt een papieren tas net wat meer luxe uit dan een plastic tas. Bij winkels met luxere artikelen wordt er dan ook vaak al gebruik gemaakt van een papieren tas. Verder is het een voordeel dat je de papieren draagtassen in diverse kleuren en designs kunt verkrijgen. Zo kun je een kleurthema uitzoeken wat volledig aansluit bij jouw winkel en logo. Doordat papier luxer oogt, kun je cadeaus ook mooi in zo'n tasje weggeven. Dat is een stuk leuker weggeven dan in een plastic tasje. Ook zijn deze papieren draagtassen in verschillende formaten te verkrijgen. Voor kleine en grote artikelen zijn er tassen te vinden. Dat is ook weer een voordeel aan papieren draagtassen. Ook een cadeautje kun je in een leuk papieren tasje verpakken. Hier volgen nog allerlei leuke dingen die je kan doen met papieren tassen.   

* Steeds vaker zie je dat er een bloempot in een papieren tas wordt gezet. Dit geeft een heel leuk effect. Vooral bij papieren tassen die een papier kleur hebben is dit een leuk idee.  * Je kunt de tas gebruiken als opbergmand. Grote formaten kun je gebruik voor bijvoorbeeld het speelgoed en de knuffels van je kind. Kleinere tasjes kun je leuk neerzetten met bijvoorbeeld een kam en wat haar accessoires. Ziet er leuk uit en is handig in gebruik.  * Je kunt met zwarte stift leuke figuren en/of teksten tekenen op de tas. Vooral voor een kinderkamer is dit een leuk idee.Tags:
433 Woorden

Over ons

Reclame en promotieblog Hai, mijn naam is Fatouma en sinds een tijdje ben ik hier lekker aan het bloggen over reclame en promotie en over de manieren waarop je dat het beste kunt doen. Ik ben hier eigenlijk een beetje per ongeluk ingerold, door een minor die ik tijdens mijn studie volgde. Toen ben ik me gaan verdiepen in hoe je producten en diensten het beste in de markt kunt zetten en heb ik veel geleerd over het nut van echt goede reclame en promotie. De kennis die ik toen heb opgedaan wil ik nu graag met jullie delen, zodat ook jullie ervan kunnen profiteren! Veel plezier met lezen en hopelijk heb je er veel aan!

Zoeken

Categorie├źn

Archief

Recente artikelen

Papieren draagtassen
29 augustus 2018